De mogelijkheden

De mogelijkheden om WPS toe te passen in verschillende branches en industrieën zijn breed. Door de flexibele architectuur van WPS zijn wij in staat om onderdelen van het proces anders te rangschikken, op relevante plekken het 'vier ogen principe' toe te passen en de rollen met privileges hierop in te richten. Ook het toepassen van medeondertekenaars, TRA en veiligstellingen in het proces zijn configurabele parameters, die wanneer deze relevant zijn, onderdeel van het proces worden.

Tot de vele standaard functionaliteiten behoren

Filteren, sorteren en zoeken

Uw filteraanvragen, werkvergunningen, taak risico analyses en veiligstelkaarten eenvoudig en overzichtelijk doormiddel van iconen en begeleidende tekst. Daarnaast is het mogelijk kolommen te sorteren en te zoeken. Een uitgebreide statistiekenmodule met een grote hoeveelheid filteropties geeft een diep inzicht in uw veiligheidsmanagement data.

Logboek

Het proces houdt precies bij wie wat heeft uitgevoerd en is inzichtelijk bij elke aanvraag, werkvergunning en veiligstelkaart. Kom nooit meer voor verrassingen te staan!

De huisstijl van uw organisatie doorgevoerd

Een voordeel van deze werkvergunning webapplicatie is de vergaande mogelijkheid om de eigen huisstijl door te laten voeren tot in het kleinste detail. Naast een herkenbare domeinnaam (van uw organisatie) is voor de gebruikers een visuele herkenbaarheid van uw organisatie erg prettig, en is dan ook allemaal in te voeren. 

En nog veel meer mogelijkheden