Februari 2019

 

In deze nieuwsbrief

• HAGA Ziekenhuis start fase 2
• Uitgelicht: Realtime kaart
• Beurs: Maintenance Next 2019

HAGA Ziekenhuis start fase 2

Na een periode van testen en fine tunnen van interne processen is HAGA Ziekenhuis gestart met de tweede fase van de definitieve implementatie van WPS. Het WPS systeem wordt ingezet op meerdere lokaties en centraal aangestuurd. lees meer

HAGA Ziekenhuis start fase 2
Uitgelicht: Realtime kaart

Uitgelicht: Realtime kaart

Altijd al willen weten waar alle werkvergunning en veiligstellingen actief zijn?!  Met de realtime kaart functionaliteit is het mogelijk om alle entiteiten op een geografische kaart in combinatie met plattegronden te zien. Ook kunnen meerdere plattegronden over elkaar worden gelegd die de verdiepingen weergeven. Uiteraard is dit mogelijk zowel via desktop computers als smartphone en tablet. Lees meer over de realtime kaart functionaliteit.

Maintenance Next 2019

In 2019 staat BlueBear voor de 2de keer op de beurs Maintenance Next die om het jaar wordt georganiseerd in Rotterdam. Van 9 t/m 11 april zijn wij te vinden op stand 2.206, noteer het alvast in uw agenda. Wij nodigen u van harte uit om te praten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met onze SaaS diensten. Voor meer informatie over de beurs, kijk op Maintenance Next.

Maintenance Next 2019

Meer informatie

Als u vragen heeft of een demo wilt zien, neemt u dan gerust contact op via info@werkvergunningensysteem.nl of bel 074 70 74 059.

Met vriendelijke groet,

Het WPS team