WPS heet Innocent Drinks welkom

De ambities zijn groot. Innocent Drinks (Coca-Cola) is bezig met het bouwen van ‘s werelds favoriete drankjesfabriek: 'de Blender' in de Rotterdamse haven. In deze gloednieuwe CO2-neutrale fabriek gaat Innocent Drinks 400 miljoen drankjes per jaar maken, van fruit tot fles, die door heel Europa verkocht worden. Om een veilig productieproces te waarbogen wordt gebruik gemaakt van WPS

WPS heet Innocent Drinks welkom

Nieuwe feature WPS: LMRA als digitale stap in het werkvergunningsproces

Het is nu in WPS mogelijk om de houder digitaal een LMRA te laten uitvoeren. Bijvoorbeeld nadat de vrijgever de werkvergunning indient voor vrijgave, ontvangt de houder een mail om vervolgens de vrijgave te bevestigen. In deze stap kan een houder/uitvoerder digitaal een LMRA uitvoeren waarbij er diverse vragen beantwoord worden en de vrijgave bevestigd wordt.

Meer informatie

Als u vragen heeft of een demo wilt zien, neemt u dan gerust contact op via info@werkvergunningensysteem.nl of bel 074 70 74 059.

Met vriendelijke groet,

Het WPS team

Meer informatie