De meest gestelde vragen met antwoorden (Q&A)

Is WPS geschikt voor mijn organisatie?

Door de flexibele architectuur is WPS in elke industrie en branche toepasbaar. Van windenergie tot procesindustrie tot dienstverlening. Elk type organisatie kan WPS inzetten om werken veiliger te maken. 

Hoe installeer ik WPS?

WPS is een SaaS dienst die 100% web based is. Er hoeft niets geïnstalleerd te worden. Een browser en internetverbinding is voldoende.

Is WPS makkelijk in gebruik?

Een vaak gemaakte opmerking van gebruikers is het gemak waarmee een werkvergunning wordt aangevraagd en gemaakt. De gebruiker wordt subtiel gewezen op de meest logische volgende stap in het proces. 

Kan ik WPS ook op een mobiele telefoon gebruiken?

WPS kan op elk apparaat worden gebruikt. Op een computer, tablet, mobiele telefoon en  op ieder operating system zoals: iOS, Android, Windows, Linux etc. Ook kan een aanvraag op een mobiel gestart worden, beelden en video's vanaf de mobiel worden gemaakt en direct toegevoegd. Daarna kan aan dezelfde werkvergunning aanvraag verder gewerkt worden.

Wij hebben meerdere vestigingen, hoe gaat WPS hiermee om?

Het is mogelijk om voor elke vestiging een eigen systeem op te zetten. Het is ook mogelijk om meerdere vestigingen in één systeem te plaatsen. Door de verschillende authenticatie niveau's die het systeem kent, kan precies worden bepaald wie wat mag zien en/of bewerken in het systeem. Dit werkt zowel binnen een afzonderlijke vestiging als op corporate niveau.

Kan ik al mijn ruimtes en onderdelen in WPS zetten?

Een functionaliteit in WPS is om een eigen boomstructuur te maken van vestigingen tot en met onderdelen en deze gestructureerd te integreren om daar vervolgens slimme functies op toe te passen.

Moet ik gebruik maken van TRA of veiligstellingen (LOTO)?

Een organisatie kan in WPS gebruik maken van TRA en/of veiligstellingen (Lockout tagout) als de situatie dat vereist. Een organisatie is continue in beweging net als het vraagstuk veiligheid. Het systeem kan in eerte instantie zonder deze functionaliteit worden ingericht en pas worden geactiveerd als dat nodig is.

Kan ik de werkvergunningen ook op een kaart zien?

Een extra module in WPS is om alle aanvragen, werkvergunningen en veiligstellingen op een interactieve kaart te zien. Dit kan op een plattegrond, op een geografische kaart of een combinatie van deze twee. Deze interactieve kaart kan op alle apparaten weergegeven worden.

Is mijn data veilig?

Alle data wordt veilig via een geëncrypte verbinding (https) encrypted opgeslagen op onze eigen servers binnen Nederland. De servers staan in een private rackspace binnen datacenters met 24/7 aanwezigheid van beveiliging. Ook bieden wij de mogelijkheid om het systeem in een private cloud te draaien.

Is WPS betaalbaar?

WPS is ontwikkeld voor MKB tot multinationals. De prijs-kwaliteitsverhouding is ongekend  Ons model is niet gebaseerd op het aantal gebruikers. Wij hanteren in het prijsmodel een fair use policy.