EWU

EWU

EWU (Eneco Warmte Productie Utrecht) gebruikt WPS sinds 2016.

BlueBear kwam in aanraking met Eneco door de gestelde criteria waaraan werd voldaan (web based, prijs, deadline). Uiteindelijk was een pitch doorslaggevend en stond BlueBear voor een interessante uitdaging. EWU had haar specifieke wensen en eisen die de veiligheid naar een hoger niveau moest tillen.

EWU wilde een aangepast en aangescherpt process flow terug zien in een applicatie. De grote uitdaging lag in het toepassen van de LOTO procedure in de gehele workflow. Hiervoor hebben de projectgroepen van EWU en BlueBear vele dagen bij elkaar gezeten om de LOTO procedure te vertalen naar een digitale workflow waarbij specifieke rollen en privileges aan te pas kwamen. Dit was alleen mogelijk met een 100% web based systeem.

Middels een strak geregisseerde planning door EWU is het gelukt om binnen 3 maanden van tekentafel naar operationele implementatie te gaan. Door de flexibele ontwikkelmogelijkheden van ons platform realiseerden wij binnen WPS een 100% dekkende workflow voor EWU. De mensen van EWU zijn in staat gesteld om de hoge veiligheidsgraad te hanteren binnen een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke user interface.