De voordelen van WPS

Goed om te weten

Alle data wordt veilig via een geëncrypte verbinding (https) verstuurd en opgeslagen op onze eigen servers in Nederland. Daarnaast is onze infrastructuur ontworpen voor het leveren van optimale betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit.

Web based werkvergunningen systeem

De webapplicatie is altijd en overal beschikbaar via elke browser op elk device; desktop computer, tablet en smartphone in combinatie met ieder besturingssysteem. Slechts een internetverbinding is voldoende, installeren is nooit nodig.

Altijd up-to-date

Dankzij de online dienst van BlueBear zijn alle updates van het WPS direct beschikbaar. Nieuwe releases worden eerst uitvoerig getest en in overleg met onze klanten doorgevoerd.

Doorontwikkeling

Het werkvergunningensysteem wordt continu doorontwikkeld met nieuwe en verbeterde functionaliteiten, waar iedereen van mee profiteert.

Veiligheid (SSL)

Alle data wordt veilig via een versleutelde verbinding (https) verstuurd en opgeslagen op onze eigen servers in Nederland. Verder is veiligheid bij ons altijd de eerste overweging bij ontwikkeling van infrastructuur en functionaliteit.

Gegevens gewaarborgd

Alle informatie wordt bewaard zolang dat wenselijk is. Het gehele proces met verandering van statussen van alle werkvergunningen, TRA's en veiligstelkaarten is te allen tijde inzichtelijk.

Aanpasbaar naar wensen en behoefte

WPS heeft onderdelen die zowel in vormgeving als in functionaliteit aan te passen zijn aan een organisatie. Hoe het proces ook verloopt, welke rollen hierin van belang zijn en welke maatregelen getroffen dienen te worden, WPS kan met haar vele parameters aangepast worden aan elke organisatie.

Software as a Service (SaaS)

Nieuwe technologische ontwikkelingen maken een andere manier van werken mogelijk. Onze SaaS oplossingen schalen mee met behoefte en zijn voorbereid op groei en verandering. Wij begeleiden het implementeren van al onze SaaS oplossingen in organisaties.

Modulair

Met meer dan 3000 configuratie-opties is er altijd een passende oplossing te vinden voor een bedrijf. Daarnaast, als de huidige opties niet blijken te voldoen, kunnen onderdelen worden bij- of doorontwikkeld.