De voordelen

Web based werkvergunningen systeem

Web based werkvergunningen systeem

De web applicatie is altijd en overal beschikbaar via elke browser op elk denkbaar device; desktop computer, tablet en smartphone in combinatie met ieder besturingssysteem. Slechts een internetverbinding is voldoende en installeren is nooit nodig.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Dankzij de online oplossing van BlueBear zijn alle updates van het WPS direct beschikbaar. Er komt geen lokale installatie bij kijken. 

Doorontwikkeling

Doorontwikkeling

Het werkvergunningensysteem wordt continu doorontwikkeld met nieuwe en verbeterde functionaliteiten, waar iedereen van mee profiteert.

Veiligheid (SSL)

Veiligheid (SSL)

Alle data wordt veilig via een geëncrypte verbinding (https) opgeslagen op onze eigen servers. Daarnaast is onze infrastructuur ontworpen voor het leveren van optimale betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit.

Gegevens gewaarborgd

Gegevens gewaarborgd

Alle informatie wordt bewaard zolang dat wenselijk is. Het gehele proces met verandering van statussen van alle werkvergunningen, TRA's en veiligstelkaarten is te allen tijde inzichtelijk.

Aanpasbaar naar wensen en behoefte

Aanpasbaar naar wensen en behoefte

WPS is niet alleen in de vormgeving aan te passen aan organisatie. Hoe het proces ook verloopt, welke rollen hierin van belang zijn en welke maatregelen getroffen dienen te worden, WPS kan volledig aangepast worden aan elke organisatie. 

SaaS

SaaS

Nieuwe technologische ontwikkelingen maken een andere manier van werken mogelijk. Onze SaaS oplossingen schalen mee met behoefte en zijn voorbereid op groei en verandering. Wij begeleiden het implementeren van alle SaaS oplossingen in organisaties.