Interactieve kaart

Een web based interactieve kaart in WPS! Een compleet overzicht van alle aanvragen, werkvergunningen en veiligstellingen (LOTO) op een of meerdere plattegronden. In één overzicht zien waar er werk in uitvoering is of gaat plaatsvinden. De kaartfunctionaliteit ondersteunt de mogelijkheid om meerdere verdiepingen afzonderlijk weer te geven. Tevens is er ondersteuning voor meerdere kaarten en productielocaties. De kaart is dynamisch en wordt automatisch up-to-date gehouden.

Plattegrond of geografische kaart

Er hoeft geen keuze te worden gemaakt voor het een of het ander. Deze functionaliteit biedt de mogelijkheid om plattegronden te combineren met de geografische kaart. Alle gebouwen, ruimtes tot op onderdelen niveau kunnen heel nauwkeurig worden gepositioneerd.

Beheeromgeving

Het is in de beheeromgeving mogelijk om plattegronden te uploaden en alle gebouwen, ruimtes en onderdelen in te richten. Ieder onderdeel kan tot op de vierkante centimeter worden gepositioneerd. Wanneer er meerdere verdiepingen op een locatie zijn kunnen verschillende plattegronden, dus per verdieping, worden geupload.

Filters en informatie

Bepaal aan de hand van de filters welke informatie van belang is om te zien. Aanvragen, werkvergunningen en veiligstellingen hebben hun eigen kleur. Aan de hand van het icoon kan de status worden afgelezen. Klik op een icoon voor meer relevante informatie. Klik vervolgens op 'Weergeven' om naar betreffend onderdeel te gaan.

Op elk apparaat dezelfde mogelijkheden

Op kantoor of onderweg, op elk apparaat dezelfde functionaliteiten is een onmisbaar gemak om veilig en accuraat de laatste situatie te bekijken of een statusaanpassing door te voeren. Ook de interactieve kaart werkt op mobiel of tablet identiek aan een computer. 

hand-smartphone.png