Tijdbesparend, kostenreducerend en efficient

Tijdbesparend

Het handmatig aanmaken van een werkvergunning neemt onnodig veel tijd in beslag. Wanneer er een fout optreedt kun je opnieuw beginnen. Reageren op veranderende omstandigheden kan op deze manier frustrerend zijn. In een digitale omgeving is er altijd een actuele situatie. Veranderingen en aanpassingen kunnen altijd direct worden gemaakt. Vergunningen kunnen zeer eenvoudig worden uitgebreid, en bij voorbaat voor inzage naar een houder worden gestuurd. Er zijn te veel voordelen om op te noemen aan WPS in vergelijking met een papieren versie.

Kostenreducerend

Het besparen van kosten is een logisch gevolg uit het besparen van tijd bij het maken van een werkvergunning. De kostenbesparing wordt groter indien het maken van een vergunnig ingewikkeld wordt door veranderingen, fouten of aanpassingen. Ook het aanpassen van vragen en maatregelen is heel eenvoudig in WPS. Dus als een organisatie haar proces verandert of er ontstaan nieuwe maatregelen dan kunnen deze eenvoudig worden gemaakt in WPS. Beheer tientallen werkvergunningen tegelijk en behoud gemakkelijk overzicht.

Efficient

WPS is ontwikkeld om het vervaardigen van een werkvergunning gemakkelijk en snel te laten verlopen. Daar waar het handig is in het proces om een vooringevulde lijst weer te geven zal het systeem dat doen. Zoals het veld toezichthouder waar van tevoren elke gebruik als toezichthouder kan worden aangemerkt. Of maak databases van TRA's en veiligstellingen en koppel deze aan een hiërarchische structuur van onderdelen en/of gebouwen. Bij een aanvraag komen deze in het proces automatisch naar voren zodat de juiste veiligstellingen als LOTO uitgevoerd kunnen worden.