In deze nieuwsbrief

  • Dubbele livegang: ECN & NRG
  • Uitgelicht: Tijdbesparend Standaardveiligstellingen

Dit is de laatste UPDATE in 2017. Wij wensen u alvast een heel goed uiteinde en hopen u in 2018 weer in goede gezondheid aan te treffen zodat wij u kunnen berichten over de voortgang van WPS en andere safety systemen die wij ontwikkelen.

NRG neemt WPS in gebruik

NRG neemt WPS in gebruik

Een kleine twee weken geleden is na een zorgvuldige implementatiefase bij de Nuclear Research and consultancy Group WPS in gebruik genomen. Met WPS heeft NRG de stappen kunnen zetten naar het optimaliseren van hun werkvergunningenproces. 

ECN neemt WPS in gebruik

Tegelijkertijd heeft ook Energieonderzoeks Centrum Nederland WPS in gebruik genomen. Geen toeval want beide organisaties bevinden zich op hetzelfde terrein in Petten. Elke organisatie heeft haar eigen WPS versie. 

Het WPS team feliciteert beide organisaties.

ECN neemt WPS in gebruik
Uitgelicht: Standaardveiligstellingen

Uitgelicht: Standaardveiligstellingen

Bij het gebuik maken van de veiligstelfunctionaliteit in WPS worden een aantal stappen geïntegreerd in het proces. Zo zal de rol van 'veiligsteller' een logische toevoeging zijn om de veiligstellingen uit te voeren en te registreren. Een handige optie is 'Standaardveiligstellingen'. Dit betekend dat aan elke ruimte of onderdeel de te nemen veiligstellingen van te voren ingegeven kunnen worden. Bij het aanmaken van de veiligstelkaart komt dan de button 'Standaardveiligstellingen toevoegen' tevoorschijn. Dit kan veel tijd besparen in het proces. 

Meer informatie

Als u vragen heeft of een demo wilt zien, neemt u dan gerust contact op via info@workpermitsystem.com of bel 074 70 74 059.

Met vriendelijke groet,

Het WPS team