In deze nieuwsbrief

  • HagaZiekenhuis
  • Certificaat & Instructie Systeem
  • WPS Uitgelicht: Documenten
  • Beurs Shutdowns & Turnarounds 2018

 

Januari 2018

De eerste nieuwsbrief in het nieuwe jaar. Wij hopen dat u het jaar goed bent gestart en u net zo veel zin heeft als wij om dit jaar ook weer de nodige stappen te zetten in het veiliger maken van werken.
Ook dit jaar staat er weer veel te gebeuren. Met deze en alle volgende nieuwsbrieven houden wij u weer op de hoogte van de ontwikkelingen betreffende WPS, andere veiligheidssystemen en activiteiten.

HagaZiekenhuis

HagaZiekenhuis

In navolging van Erasmus MC zijn wij gestart met de implementatie van WPS voor het HagaZiekenhuis in Den Haag. Door de hoge mate van aanpasbaarheid van WPS, zijn de wensen van HagaZiekenhuis betreffende werkprocessen naadloos te integreren.

Certificaat & Instructie Systeem

Naast WPS leveren wij een ander systeem dat gericht is op het informeren en toetsen van bezoekers en personeel. Door middel van een kort leerproces wordt uw bezoeker of medewerker geïnformeerd over de veiligheidsinstructies van uw vestiging. Dit leerproces bestaat uit het bekijken van bijvoorbeeld een video, het doornemen van de instructies en het nemen van een kennistoets. Dit alles kan vanaf ieder apparaat worden gedaan. Bekijk de website

Certificaat & Instructie Systeem
Uitgelicht: Documenten

Uitgelicht: Documenten

In WPS is het mogelijk om op verschillende niveau's documenten toe te voegen. Op het hoogste niveau geuploade documenten worden standaard aan elke aanvraag en werkvergunning gekoppeld. Daarnaast kan er bij elke locatie of onderdeel documenten worden geupload die standaard bijgevoegd worden indien betreffend onderdeel of locatie is gekozen in de aanvraag. Ook kan integraal in WPS op verschillende momenten documenten worden geupload.

Beurs Shutdowns & Turnarounds 2018

Op 6 februari dit jaar staan wij op Shutdowns & Turnarounds in het Carlton Oasis te Spijkenisse. De beurs voor nieuwste trends en oplossingen voor Industrieel Shutdown Management.

Beurs Shutdowns & Turnarounds 2018

Meer informatie

Als u vragen heeft of een demo wilt zien, neemt u dan gerust contact op via info@werkvergunningensysteem.nl of bel 074 70 74 059.

Met vriendelijke groet,

Het WPS team