Februari 2018

 

In deze nieuwsbrief

  • Ben & Jerry's
  • Italiaanse primeur
  • WPS Uitgelicht: Taalkeuze
  • Safety & Health @Work

Ben & Jerry's

Ben & Jerry's te Hellendoorn is de eerste vestiging binnen Unilever Benelux die de overstap heeft gemaakt naar de nieuwste WPS versie. Ben & Jerry's is de allereerste gebruiker van WPS en heeft bijgedragen aan functies en functionaliteiten die nog steeds worden gebruikt in WPS.

Ben & Jerry's
Unilever Rome

Unilever Rome

Een primeur voor Italie. Unilever Rome is de eerste Italiaanse organisatie die WPS gebruikt. Het hoofdkantoor in Rome gebruikt vanzelfsprekend een Italiaanse versie van WPS.

Uitgelicht: Taalkeuze

Afhankelijk van bepaalde configuratie instellingen kan een WPS installatie als voorkeur meerdere talen tonen. In dat geval kan een gebruiker zijn eigen taal instellen waarop de interface en inhoud van WPS wordt afgestemd. Het toevoegen van talen kan op elk gewenst moment plaatsvinden.

Uitgelicht: Taalkeuze
Safety & Health @Work

Safety & Health @Work

Op 11 en 12 april dit jaar is er weer dé beurs in Ahoy Rotterdam op het gebied van veilig werken. De beurs richt zich in het bijzonder op de sectoren industrie, haven, bouw en logistiek. De beurs is gratis toegankelijk op vertoon van een entreebewijs die via deze link aangevraagd kan worden. Indien u ons wilt bezoeken kunt u ons vinden op standnummer 274.

Meer informatie

Als u vragen heeft of een demo wilt zien, neemt u dan gerust contact op via info@werkvergunningensysteem.nl of bel 074 70 74 059.

Met vriendelijke groet,

Het WPS team