Maart 2018

 

In deze nieuwsbrief

  • Van papier naar digitaal
  • WPS Uitgelicht: Basis TRA 
  • Safety & Health @Work

Van papier naar digitaal

De ene organisatie is de andere niet. Er zijn nauwelijks twee organisaties te vinden die hetzelfde proces hanteren. Wat heeft prioriteit? Wat kan en wil een organisatie? Wat is echt belangrijk? Over één vraagstuk (doel) is men het eens, zo veilig mogelijk het werk uitoefenen! Lees meer.

Van papier naar digitaal
Uitgelicht: Basis TRA

Uitgelicht: Basis TRA

In WPS is het mogelijk om basis TRA's te maken en deze te koppelen aan een locatie of onderdeel. In het proces wordt, indien nodig, de aangemaakte basis TRA getoond ter selectie. WPS maakt hier een kopie van en voegt de TRA toe aan de werkvergunning. De TRA kan zonodig worden aangepast terwijl de basis TRA in stand blijft.

Safety & Health @Work

Nog 3 weken tot aan de beurs. Op 11 en 12 april dit jaar is er weer dé beurs in Ahoy Rotterdam op het gebied van veilig werken. De beurs richt zich in het bijzonder op de sectoren industrie, haven, bouw en logistiek. De beurs is gratis toegankelijk op vertoon van een entreebewijs die via deze link aangevraagd kan worden. Wij zijn te vinden op standnummer 274.

Safety & Health @Work

Meer informatie

Als u vragen heeft of een demo wilt zien, neemt u dan gerust contact op via info@werkvergunningensysteem.nl of bel 074 70 74 059.

Met vriendelijke groet,

Het WPS team