Mei 2018

 

In deze nieuwsbrief

  • Zwanenberg Food Group nieuwe gebruiker
  • Relevante beurzen
  • Uitgelicht: 3 in 1

Zwanenberg Food Group

Wij verwelkomen de Zwanenberg Food Group als nieuwe gebruiker van WPS. De Zwanenberg Food Group behoort tot de leidende Europese producenten en exporteurs van vleeswaren, vleesconserven, snacks, soepen en sauzen.

Zwanenberg Food Group
Beurzen

Beurzen

Vorige maand stonden wij op de Safety & Health @Work beurs in Ahoy. De grote aanloop en interesse in onze veiligheidssystemen heeft ons doen besluiten om op de Safety & Health @Work editie 2020 te staan, wederom in Ahoy Rotterdam. Ook zullen wij volgend jaar weer op de Maintenance Next een stand hebben om de laatste ontwikkelingen te tonen. Agendeer alvast de data van 9 t/m 11 april 2019 in uw agenda.

Uitgelicht: 3 in 1

Een unieke eigenschap van WPS is de combinatie van werkvergunningen, taak risico analyse en LoTo in één systeem. Deze entiteiten die stap voor stap naadloos elkaar opvolgen zijn individueel te managen en als geheel te beheren. Daarnaast zijn TRA en LoTo afzonderlijk van elkaar te configureren. Indien een organisatie niet of nog niet gebruik wil maken van deze functionaliteiten, dan is dat altijd op een later moment alsnog in te richten.

Uitgelicht: 3 in 1

Meer informatie

Als u vragen heeft of een demo wilt zien, neemt u dan gerust contact op via info@werkvergunningensysteem.nl of bel 074 70 74 059.

Met vriendelijke groet,

Het WPS team