Oktober 2018

 

In deze nieuwsbrief

• SIF Offshore Foundation
• Uitgelicht: Wijzigingen in werkvergunning
• Werkgever moet voorlichten en instrueren over veilig werken

SIF Offshore Foundations

SIF Group is een van de grootste fabrikanten van stalen buizen voor fundaties ten behoeve van windparken en olie- en gasplatforms op zee. SIF wil de veiligheid van werken naar een hoger niveau tillen. SIF gaat gebruik maken van een aangepaste WPS setup met werkvergunningen in combinatie met TRA en LOTO.

Het WPS team heet de SIF Group welkom.

SIF Offshore Foundations
Uitgelicht: Wijzigingen in werkvergunning

Uitgelicht: Wijzigingen in werkvergunning

In WPS is er sinds kort de mogelijkheid voor een aanvrager om in zijn profiel aan te geven een notificatie-e-mail te willen ontvangen wanneer een werkvergunning is verstrekt die hij heeft aangevraagd.

Daarbij komt binnenkort een mogelijkheid voor WPS om in deze notificatie een overzicht te geven van de verschillen aan risico's en maatregelen tussen de Werkvergunning zoals deze is direct na in behandeling nemen van een Aanvraag, en de Werkvergunning zoals deze is verstrekt.

Uit het veld: Werkgever moet voorlichten en instrueren over veilig werken

Een werkgever moet werknemers inlichten over de risico’s die werk met zich mee kunnen brengen. Hij moet een goede voorlichting geven en zorgen dat zij heldere instructies ontvangen over veilig werken. Hoe hij dit inricht, is niet wettelijk vastgelegd. Wij hebben hier een oplossing voor in de vorm van het certificaat- en instructiesysteem. Dit systeem kan net als WPS meertalig worden opgezet.

Uit het veld: Werkgever moet voorlichten en instrueren over veilig werken

Meer informatie

Als u vragen heeft of een demo wilt zien, neemt u dan gerust contact op via info@werkvergunningensysteem.nl of bel 074 70 74 059.

Met vriendelijke groet,

Het WPS team