April 2019

 

In deze nieuwsbrief

• Beurs: Maintenance Next 2019
• WPS marktleider in de ziekenhuisbranche

Maintenance Next 2019

Nog 6 dagen te gaan tot de beurs Maintenance Next die om het jaar wordt georganiseerd in Rotterdam. Van 9 t/m 11 april is BlueBear met haar unieke cloud diensten te vinden op stand 2.206, noteer het alvast in uw agenda. Wij nodigen u van harte uit om te praten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden met onze SaaS diensten. Voor meer informatie over de beurs, kijk op Maintenance Next.

Maintenance Next 2019
WPS marktleider in ziekenhuisbranche

WPS marktleider in ziekenhuisbranche

In 2016 ontstond het eerste contact met een ziekenhuis, en daarna verliep het voorspoedig. Destijds was het Erasmus MC een van de weinige ziekenhuizen die een digitaal werkvergunningensysteem hanteerde en daarmee voor de troepen uit liep. Met de vraag naar meer en anders, met name door de complexiteit van een ziekenhuis, vond het Erasmus MC WPS. Nu 3 jaar en duizenden uitgegeven werkvergunningen verder volgden en volgen meer ziekenhuizen.

De ziekenhuisbranche ontdekt dat er een betaalbare en flexibele oplossing is voor de complexe veiligheidsvraagstukken in een hedendaags ziekenhuis. In de toekomst zullen andere ziekenhuizen de stap nemen naar een digitaal werkvergunningensysteem dat ze helpt om overzicht, structuur en veiligheid te waarborgen voor patiënten, bezoekers en personeel.

Meer informatie

Als u vragen heeft of een demo wilt zien, neemt u dan gerust contact op via info@werkvergunningensysteem.nl of bel 074 70 74 059.

Met vriendelijke groet,

Het WPS team