December 2019

 

In deze nieuwsbrief

  • NKI-AVL
  • Uitgelicht: Bijlagen

NKI-AVL

Ook het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis (Nederlands Kanker Instituut) ziet voor haar digitale werkvergunningen proces de beste oplossing in WPS.

Het WPS team heet het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis welkom.

NKI-AVL

Uitgelicht: Bijlagen

Een belangrijk onderdeel van WPS zijn de verschillende mogelijkheden voor het toevoegen van bijlagen. Het verrijken van een aanvraag, werkvergunning of veiligstelling met een of meerdere bijlagen kan op veel verschillende manieren. We zullen er een aantal behandelen.

1 Op het hoogste niveau
Er is een functie in WPS om ervoor te zorgen dat bij elke aanvraag bijlagen worden toegevoegd. Deze functie wordt onder meer gebruikt voor bijvoorbeeld cheklists of VGM plan.

2 Vragengroep
Per vragengroep kunnen specieke bijlagen worden toegevoegd die betrekking hebben op de uit te voeren werkzaamheden zoals bijvoorbeeld 'Werken in besloten ruimtes' of bij 'Graafwerkzaamheden'.

3 Maatregel
Stel dat 'Hijsen' een maatregel is dan kan specifiek voor deze maatregel een hijsplan worden toegevoegd.

4 Locatie
Aan elk item uit de locatie- of onderdelenstructuur zijn bijlagen te koppelen. Bijvoorbeeld technische specificaties of lijst met installaties in een ruimte.

5 Integraal
Op andere verschillende 

Wij wensen u een fijne kerst, een goed uiteinde en een veilig 2020.

Meer informatie

Als u vragen heeft of een demo wilt zien, neemt u dan gerust contact op via info@werkvergunningensysteem.nl of bel 074 70 74 059.

Met vriendelijke groet,

Het WPS team